A Walkmaxx a szlovén Studio Moderna vállalat védjegye, melynek termékei több mint 20 európai országban vásárolhatók meg. A Dormeo, a Kosmodisk, a Top Shop, a BigFish, a Shark, a Delimano és a LiveActive márkákat világszerte több millió ember ismeri, mivel a lakberendezéshez és az egészséges életmódhoz nélkülözhetetlen, érdekes és vonzó termékeket kínálnak.

A Walkmaxx márka a legmodernebb technológia és a tudományos eredmények felhasználásával a járás természetesebb módjához vezeti el viselőit. A Walkmaxx cipőket azok számára tervezték, akik azzal a legtermészetesebb mozgással szeretnének járni, amelyre az emberi test teremtetett. A Walkmaxx lábbelik az egészséges test igényeit és az egész család jó közérzetét szem előtt tartva készültek, és a cipők között minden korosztály megtalálja a számára megfelelőt.

A Walkmaxx cipő használatával jobban megdolgoztathatjuk izmainkat mint a normál cipőben, a különleges talpkialakításnak és a gördülő mozgásnak köszönhetően. Ezáltal javul a vérkeringés, ami a szövetekben lerakódott salakanyag elszállítását végzi, így a cellulitisz látványa csökkenhet, illetve a zsírszövetek kevésbé tudnak lerakódni.

Mitől különleges a Walkmaxx gördülő cipő?

Forradalmian új gördülő talp a kényelemért

Walkmaxx cipőben járni olyan, mintha a parti homokban sétálnánk - ez a járás legegészségesebb módja.

Segíthet enyhíteni az izületek, a hát fájdalmát

Kiváló megoldás azoknak, akik álló munkát végeznek, mert a sokkal egyenesebb tartás miatt jobban osztja el a testsúlyt mint a hagyományos cipők.

Növelheti az izmok aktivitását

Segít erősíteni az izomzatot, hatékonyabbá tenni az edzéseket, így jobb közérzetet biztosít egész napra.