A Walkmaxx lekerekített talp előnyei

A Walkmaxx tervezői tudják, hogy a cipők milyen fontos szerepet töltenek be mindennapi életünkben. A megfelelő lábbelik jó közérzetet biztosítanak, növelik a magabiztosságunkat, míg a nem megfelelő cipők fájdalomhoz, diszkomfortérzethez és még lábfejdeformitásokhoz is vezethetnek.

Büszkék vagyunk arra, hogy az innovatív technológiának köszönhetően egyedülálló, a legkiválóbb minőségű anyagokból készült cipőket kínálhatunk Önnek. Mivel minden apró részletre figyelünk, nagy gondot fordítunk arra, hogy a Walkmaxx® cipők egészséges és kényelmes megoldást jelentsenek.

Miben más a Walkmaxx?

Kemény, sima felüleleteken a nem megfelelő lábbeli megterhelést okozhat a lábaknak, és ennek következményeként lábfájás alakulhat ki. A Walkmaxx cipők ezzel szemben csökkentik a láb nyomáspontjaira eső terhelést.

Tekintse meg a képen a hagyományos és a Walkmaxx cipő közötti különbséget:

  • Piros színnel jelöltük az erős nyomást
  • A kék és a zöld színek a csökkentett terhelést jelzik

A lábat érő nyomás olyan problémákhoz vezethet, mint a fekélyesedés. Ha azonban ezt a cipőt viseli, kevesebb nyomás éri lábait. A hagyományos cipőkhöz képest ezek a lábbelik megdolgoztatják a lábizmokat járás közben, és javítják annak vérkeringését.

Erős nyomás

Hagyományos, lapos talp

Alacsony nyomás

Lekerekített Walkmaxx talp:

Hogyan működik a lekerekített talp?

A testsúlyt egyenletes módon osztja el, így megszünteti a bokára, a térdre és a derékra nehezedő nyomást. Megelőzi a fájdalom kialakulását, illetve elősegíti a helyes járást és testtartást. A mezítláb járás érzetét nyújtja, elősegíti a lépések természetes gördülését, emellett egészségesebb mozgásra ösztönöz, és megelőzi a lábdeformitások kialakulását.

A lekerekített sarok elősegíti az izmok aktiválását, enyhíti az ízületek feszülését és javítja a testtartást. A testsúly egyenletes elosztása révén a mezítláb járás kellemes érzetét kelti, miközben segít megelőzni a lábfej eldeformálódását és a lábfájdalmak kialakulását.

  • 1 Csökkenti a derékfájdalmat
  • 2 Tonizálja az izmokat
  • 3 Minimalizálja a térdet érő stresszt
  • 4 Csökkenti a "nehéz láb" érzést
  • 5 Enyhíti a lábduzzanatot
1 2 3 4 5