A lábméret levétele és a helyes cipőméret meghatározása

Segítünk, hogy a számodra legtökéletesebb és legkényelmesebb cipőt rendeld meg. Mérd le a lábad az alábbi instrukciók szerint, és rendeld meg a kiválasztott modellt.

Az "Érzet" összehasonlító érték. Egy speciális cipőmodell méretét hasonlítja össze a normál cipőmérettel egy adott kategóriában.(Ha általában 38-as szandált hordasz és az "Érzet" táblázat 37,8-as értékkel jelölt cipőjét választanád, az érzetre szűkebb lenne, mint egy átlagos, 38-as cipő. Ha viszont az "Érzet" táblázat 38,3-as értékkel jelölt cipőjét vásárolnád meg, azt nagyobbnak éreznéd a szokásos cipőméretéhez képest.)

Akkor se aggódj, ha esetleg rossz méretet választanál, mert természetesen (14 napos pénz-visszafizetési garanciánk keretein belül) kicseréljük Neked.

Lépések:

  • Helyezz egy papírlapot a fal mellé a padlóra.
  • Állj a lapra zokniban, majd egy ceruzával húzz egy vonalat a sarkadtól a leghosszabb lábujjad végéig.
  • Egy vonalzóval mérd meg a távolságot.
  • Hasonlítsd össze az így kapott méretet az adott cipő mérettáblázatában szereplő belső talphossz értékekkel (a méretezés cipőtípusonként eltérő lehet!).

PÉLDA: ha a mérettáblázat alapján a 37-es méretű cipő belső talphossza 24,6 cm, 24,3 cm-es lábhosszal válaszd a 37-es méretet, ám 24,5 cm-es lábhosszal már a nagyobb, 38-as méretet ajánljuk. NINCS KOCKÁZAT: ha a megrendelt méret mégsem illik a lábadra, 14 napon belül térítésmentesen visszaküldheted, és kicseréljük a megfelelő méretre.

Kellemes vásárlást kívánunk!

Figyelem: Ügyelj arra, hogy pontosan mérd le a lábméreted!