Club5* tagság
0
0 Ft
Losd fsdf sd
A kosarad üres.

Hogyan mérd meg a lábadat?

TALÁLD MEG A TÖKÉLETES MÉRETŰ WALKMAXX CIPŐT

Az egészséges láb és járás alapja a megfelelő méretű lábbeli és a tökéletes illeszkedés. Ha nem tudod, milyen méretet válassz a kiszemelt Walkmaxx cipőből, segítünk a döntésben.

Amire szükséged van: egy A4-es papírlap, egy ceruza és egy vonalzó.

 • 1
  How to measure your foot - Step 1

  1. lépés: rajzold körbe a lábadat

  Helyezd a papírt a padlóra. Állj rá úgy, hogy a sarkadat a falnak támasztod. Ügyelj arra, hogy legyen rajtad zokni, amelyet a cipővel szeretnél majd viselni. A legpontosabb mérés érdekében győződj meg róla, hogy teljes súllyal a lábadon állsz. Vagy te, vagy valaki más lassan rajzolja körbe a lábadat úgy, hogy a toll vagy ceruza 90 fokos szögben álljon a papírhoz képest.

 • 2
  How to measure your foot - Step 2

  2. lépes: mérj hosszúságot és szélességet

  1. 1. Mérd meg a lábad hosszát a saroktól a leghosszabb lábujj végéig.
  2. 2. Mérd meg a lábad szélességét a körvonal legszélesebb részének két végpontja között.

  Érdemes néhányszor megismételni a pontosabb eredmény érdekében.

 • 3
  How to measure your foot - Step 3

  3. lépés: találd meg a tökéletes méretet

  Az ábrán megkeresheted a mért lábhosszodat. Miután megtaláltad, a következő oszlopban megmutatjuk a cipőméretedet. Az utolsó oszlopban keresd meg a lábszélességedet és azt, hogy melyik cipőszélességre lehet szükséged.

  Note: FONTOS: Ha a lábad hossza határértéken van, akkor mindig válaszd a következő, nagyobb méretet. Válaszd azt a szélességet, amelyhez a legközelebb vagy. NINCS KOCKÁZAT: ha a megrendelt cipő mégsem illik a lábadra, 14 napon belül visszaküldheted, és kicseréljük a megfelelő méretre.