Club5* tagság
0
0 Ft
Losd fsdf sd
A kosarad üres.

RÓLUNK

EGY VEZETŐ CÉGCSOPORT TAGJA

A Walkmaxx a Studio Moderna tagja, amely egy vezető omnichannel, multi-brand és B2C kiskereskedelmi lánc Közép- és Kelet-Európában. Megbízható márkáinkkal és jelenlétünkkel 23 piacon több, mint 370 millió ügyfelet értünk már el. Minden márkánknak egy célja van:

Mindennapi életünk és kényelmünk minőségének javítása.

A Walkmaxx nem csak cipőket tervez. Megteremti a mozgás iránti vágyat, szabadságra inspirál és jobb életstílusra buzdít életünk minden megtett lépése után.

ÉRTÉKEINK

A Walkmaxx elkötelezett híve:

A KÉNYELEMNEK, amely minden általunk fejlesztett cipő lényege;

OLVASD EL

A MEGBíZHATÓSÁGNAK, amelyet minőség és funkcióók garantálnak;

AZ INNOVÁCIÓNAK, amelyet folyamatosan kutatunk talptól a fűzőig;

A FENNTARTHATÓSÁGNAK, amelyet környezetbarát anyagokkal és megoldásokkal érünk el;

OLVASD EL

A TERMÉSZETNEK, mivel mi is a megóvni kívánt természet része vagyunk;

A MOZGÁSNAK, mert a mozgás energia és az energia élet. Minden cipőnk könnyedebb és könnyebb mozgást kínál, hogy minden akadályt leküzdhessünk.

Comfort Hub

KOLLEKCIÓNK

Cipőink két szegmensre tagolódnak. A Walkmaxx Originals a Walkmaxx gördülő talpú cipőket tartalmazó kollekciója. A Walkmaxx Trend pedig lapos talpú cipőinket tartalmazza - nem a klasszikus gördülő megoldást alkalmazza, hanem egy másfajta kiképzést kap a cipő lapos kivitelben.

Walkmaxx Originals

A Walkmaxx Originals a nyugalmat személyesíti meg, egy lassú életet értékes pillanatokkal és emberekkel megtöltve, valamint a szabadság érzését - a mozgás szabadságát, és hogy saját magad lehetsz, miközben a legtöbbet hozod ki mindennapjaidból - és mindezt maximális kényelemben teheted.

Comfort Hub

Walkmaxx Trend

A Wakmaxx Trend a kalandról szól: a városi élet és a természet kombinációja, fiatalos és dinamikus, de sosem köt kompromisszumot a kényelemmel szemben, miközben élvezi az életet. Tudj meg többet technológiánkról >>

Comfort Hub

Küldetésünk

Kinőve az "egy cipős" cég árnyékából, amely 2010 óta már több, mint 50 modellel rendelkezik, bizonyítjuk, hogy jó úton járunk. A fenntarthatóság útjára lépve küldetésünk az, hogy kényelmes cipőket hozzunk létre, amelyek egyaránt jók neked és bolygónknak.

  • A Walkmaxx büszke 90%-os vásárlói elégedettségére.

  • Az átlag Walkmaxx vásárló 3 pár Walkmaxx cipő birtokosa.

  • A Walkmaxx a sétálás tökéletes kényelmét biztosítja.