Club5* tagság
0
0 Ft
Losd fsdf sd
A kosarad üres.

TECHNOLÓGIÁNK

TEDD MEG AZ ELSŐ LÉPÉST A KOMFORTZÓNÁDBAN, HOGY UTÁNA AZON KÍVÜL IS ÉLVEZHESD AZ ÉLETET

Egy lábbeli sokkal több, mint ruhatárunk azon része, amely melegen tartja és védi lábunkat a zord tereptől. A kényelem pedig sokkal több, mint pusztán egy érzés. Amikor a Walkmaxx cipőről beszélünk, a jó közérzet, a szabadság, a testi-lelki egyensúly és az önbizalom kerül előtérbe minden lépésünkkel, minden nap, minden alkalommal.

A legmagasabb szintű kényelem eléréséért az iparban felhasznált legjobb anyagokat alkalmaztuk a legújabb technológiával ötvözve.

WALMAXX ORIGINAL

A Walkmaxx híres gördülő talpa Németországban lett kifejlesztve azzal a céllal, hogy lábunk természetes mozgását imitálja - mintha mezítláb sétálnánk, - miközben maximális komfortot biztosít. A Walkmaxx Originals létrehozásával az volt a küldetésünk, hogy energiát vigyünk az emberek mindennapjaiba, és arra ösztönözzük őket, hogy többet és jobban mozogjanak.

A felépítés

 • TALP

  A talp külső része csúszásgátló talpal, széles lábujjtérrel és kiváló tapadással rendelkezik. Ezen funkciók jobb testtartásban és izomaktivitásban egyesülnek, valamint elképesztő kényelemben. Tökéletes társ, hogy mozgásban maradj.

 • TALPBETÉT

  Talpbetétünk könnyű, energiatakarékos és elnyeli a rezgéseket. Ezek a technológiai tulajdonságok egyenletes testtömeg-eloszlást eredményeznek, és olyan érzést keltenek, mintha mezítláb járnál.

 • FELSŐ RÉTEG

  Ha elégedett vagy a cipő megjelenésével, akkor kényelmesen és magabiztosan érzed magad. A Walkmaxx cipő felső része funkcionális és esztétikus vonzerővel bír. A könnyen illeszkedő és klasszikus kortárs design a fizikai és érzelmi jólét nyerő kombinációja.

WALKMAX TREND

A Walkmaxx lapos talp a TREND kollekció alapja, amelyet úgy terveztünk, hogy érezd a szabadságot. Úgy fejlesztettük ki, hogy egész napos kényelmet biztosíthasson, bármilyen igénybevételről legyen is szó - egész napos állásról, sétárról, munkáról vagy utazásról. Azt akartuk, hogy úgy érezd, az egész világ a lábaid előtt hever, bármely irányba is indulj. Mert a Walkmaxx Trend kollekció segítségével bárhová is mész, kényelemben érezheted magadat.

A felépítés

 • TALP

  A talp tervezésénél a stabilitás a legfontosabb. Bízhatsz a lábbelinkben, abban hogy biztos támaszt ad, kiegyensúlyozza az egész testedet és biztonságérzetet ad minden lépéskor.

 • TALPBETÉT

  A talpbetét prémium minőségű anyagai könnyűvé, ütéselnyelővé teszik és kialatíása a saroktól egészen a lábujjig párnázott. A cipő viselése rendkívül könnyed és kényeztető élménnyé válhet, még a legaktívabb napjaidon is.

 • FELSŐ RÉTEG

  A kortárs kialakítás, a sima vonalvezetés és az extra oldalirányú támaszték biztosítja, hogy lábbelieink úgy illeszkedjenek, mint egy kesztyű a kezedre. Beleszerethetsz a kényelem és a stílus tökéletes keverékébe, valamint a cipőnk által nyújtott előnyökbe.