Club5* tagság
0
0 Ft
Losd fsdf sd
A kosarad üres.
Kizárólag üzleteinkben érhető el
Photo
Video
-25%
SKU: 99-1000225761

Green kötött sneaker

Rövid leírás

A kényelmes, de fenntartható jövő érdekében az anyagok egy részét zöldebbre cseréltük. Talpbetéte légáteresztő és igazodik az egyedi lábformádhoz. Az apró légbuborékokat tartalmazó speciális külső talp könnyű, rugalmas és ruganyossá teszi a lépteidet. A sztreccs kötött felsőrész kényeztető kényelemmel veszi körül a lábfejeidet.

Normál ár: 32 199 Ft


Akciós ár: 24 149 Ft

Club5*: 22 942 Ft
Green kötött sneaker
Mérettáblázat
Ez a termék kizárólag üzleteinkben érhető el.
Rövid leírás

A kényelmes, de fenntartható jövő érdekében az anyagok egy részét zöldebbre cseréltük. Talpbetéte légáteresztő és igazodik az egyedi lábformádhoz. Az apró légbuborékokat tartalmazó speciális külső talp könnyű, rugalmas és ruganyossá teszi a lépteidet. A sztreccs kötött felsőrész kényeztető kényelemmel veszi körül a lábfejeidet.

Tudj meg többet
Termék részletei

Sétálj a zöld jövőbe

Ez a cipő újrahasznosított anyagokból és modern Ultimax talppal készült, ezért könnyű, kiválóan párnázott és ruganyos - már néhány lépés után a kedvenc cipőd lesz.

Részben fenntartható anyagokból készült Mivel a gyártásához újrahasznosított PET-palackokat is felhasználtunk, ebben a sneakerben nemcsak jól nézel ki és jól érzed magad, de a bolygónk jólétéhez is hozzájárulsz.

Walkmaxx Green kötött sneaker

Levegő be - nedvesség ki

Kötött anyagának köszönhetően kiváló légáteresztést biztosít. Speciális talpbetéte sem gátolja a levegő áramlását, ezért ez a legjobban szellőző sneakerünk. A lábizzadás végre a múlté. Ez a cipő egész nap frissen tartja a lábfejeidet. Rendkívül könnyű és egyszerűen felhúzható, ezért pillanatok alatt felveheted. Ráadásul az sem gond, ha bepiszkolódik: bármilyen terepen használhatod, mert mosógépben mosható. Nagyon szeretjük!

Walkmaxx Green kötött sneaker

Eláruljuk, miért fogják a lábaid is imádni

Részben újrahasznosított anyagokból készült, így te is részt vehetsz a világunk zöldebbé tételében. Ez a cipő bizonyíték arra, hogy a kényelem is lehet fenntartható, és egyszerre vigyázhatsz a lábaidra és a környezetre. Talpbetéte légáteresztő és igazodik az egyedi lábformádhoz.

Az Ultimax a tökéletes teljesítmény szinonimája

Az apró légbuborékokból készült, speciálisan formázott talpbetétnek köszönhetően ez a sneaker ultrakönnyű. Mivel ez az anyag elasztikus a cipő rendkívül ruganyos. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy amikor a lábad a talajhoz ér, a talp összezsugorodik, majd kirúgva magát energiát ad a következő lépéshez. Amikor egész nap hordod, értékelni fogod a külső gumitalp szuper párnázását és kiváló tapadását.

Walkmaxx Green kötött sneaker

Extra komfortos talpbetét

Talpbetétje nagyon tartós. Olyan, mintha a lábadra öntötték volna: párnázott, anatómiai kialakítású, légáteresztő és elvezeti az izzadságot. Új szintre emeli a lábaid komfortfokozatát. Megfelelően támogatja a lábboltozatot és egész nap gondoskodik a lépteid stabilitásáról.

Walkmaxx Green kötött sneaker

Légáteresztő és fenntartható

Ebben a kötött sneakerben egész nap kényelmesen érzed magad, amit többek között a cipő remek szellőzése garantál. Másodpercek alatt felhúzhatod és tökéletesen simul a lábfejedre. Mivel részben újrahasznosított PET, PES és EVA anyagokból, bioolajból és újrahasznosított gumiból készült, így kevésbé terheli a bolygót és vigyáz annak erőforrásaira. Anélkül, hogy mindez a minőség vagy a kényelem rovására menne. Vigyázz velünk a környezetre! Válassz fenntartható, kényelmes és minőségi cipőt!

Walkmaxx Green kötött sneaker
Hogyan mérd meg a lábadat? Nézd meg táblázatunkat a megfelelő méretért.

Hogyan végy lábméretet

A megfelelő és tökéletesen illeszkedő lábbeli az egészséges láb és járás záloga. Ha nem tudod biztosan, hogy milyen méretű és szélességű Walkmaxx cipőre van szükséged, segítünk megtalálni az igazit.

Ehhez szükséged lesz két A4-es papírlapra, egy ceruzára és egy vonalzóra.

 • 1
  Hogyan végy lábméretet- 1. lépés

  Rajzold körbe a lábfejedet

  Helyezd a papírlapokat a padlóra. Állj rájuk egyenesen, a sarkadat támaszd a falnak. Legyen rajtad az a zokni, amelyet a cipővel akarsz viselni. A pontos méretvétel érdekében a teljes testsúlyoddal nehezedj a lábadra. Rajzold körbe a lábaidat (vagy kérj meg rá valakit) - a műveletnél ügyelj arra, hogy a toll vagy a ceruza derékszögben haladjon a lábad körvonala mentén.

 • 2
  Hogyan végy lábméretet- 2. lépés

  Mérd meg a hosszúságot és a szélességet

  1. Mérd meg a sarok hátsó/középső része és a leghosszabb lábujj vége közötti távolságot.
  2. Mérd meg a lábad legszélesebb részének távolságát.

  A legpontosabb eredmény érdekében érdemes a körberajzolást és a méréseket többször elvégezni.

 • 3
  Hogyan végy lábméretet- 3. lépés

  Keresd meg a tökéletes méretet

  Keresd ki a táblázatban a lábad hosszúságát. A következő oszlopban megtalálod a cipőméretet. Az utolsó oszlopokban pedig kikeresheted, hogy milyen szélességű cipőre lehet szükséged.

  Megjegyzés: Ha a lábhosszúság két méret közé esik, mindig a nagyobb cipőméretet válaszd. Lábszélesség: Mindig a mért értékhez legközelebb eső szélességet válaszd.

Green kötött sneaker méretek

Méret

Lábhossz

(cm)

Lábszélesség

(cm)

36 23,4 8,0
37 24,0 8,2
38 24,7 8,4
39 25,4 8,5
40 26,0 8,7
41 26,7 8,9
42 27,4 9,0
43 28,0 9,2
44 28,7 9,4
45 29,4 9,5
46 30,0 9,7
Üzleteink Most rögtön Walkmaxx cipőbe bújnál? Nézd meg boltjaink készletét és találd meg kedvencedet.
A készletek folyamatos bolti értékesítése miatt a weboldalon látható készletek és a tényleges bolti készletek eltérhetnek egymástól, ezért kérjük, érdeklődj telefonon az adott bolt telefonszámán.

Vásárlók véleményei (0 Vélemények)

Még nincs vélemény erről a termékről

Hogyan értékelnéd ezt a terméket? *

1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star